Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Конфлікт у “придністров’ї” потрібний рф, – фсб вербує для цього українців

Представники Федеральної служби безпеки російської федерації вербують громадян України, що незаконно перетнули кордон з так званою «Придністровською Молдавською Республікою».

Про це повідомляє Центр національного спротиву на своєму телеграм-каналі.

«Громадяни України, що незаконно перетнули кордон з Придністровською молдавською республікою вербуються представниками фсб рф. З них намагаються витягти інформацію щодо військових об’єктів та облаштування ділянки кордону України з ПМР. Також їх схиляють до роботи у якості позаштатних співробітників та інформаторів на постійній основі, в іншому випадку погрожують повернути назад в Україну», — сказано у повідомлені.

Зазначається, що такі дії вкотре демонструють, що ПМР позбавлена суб’єктності і є фактично територією окупованою зс рф, тому українцям бажано не відвідувати цю захоплену проросійськими силами територію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що з боку Москви на адресу Молдови робляться заяви, які відпускалися у бік України перед повномасштабним вторгненням російських військ на нашу територію. Міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив, що «молдовським режимом, який іде стопами київського».

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що дії російського диктатора володимира путіна в Україні та Молдові схожі.

Нещодавно у Придністров’ї місцеві псевдо-депутати звернулися до росії з проханням захистити їхню невизнану республіку в умовах, за їхніми словами, посилення тиску Молдови. Таке рішення вони ухвалили на з’їзді у Тирасполі 28 лютого.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності