Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Конвертувати валюту тепер можна буде прямо через касовий апарат…

З 1 серпня в Україні ввели програмні РРО.

Це передбачено Законом №128-IX від 20 вересня 2019 року. Черговий етап впровадження реєстраторів розрахункових операцій вже викликав кілька анонсів розробок у цій сфері від українського фінтеху, своє рішення також випустила податкова служба. З програмним РРО замість дорогого апаратного також можуть працювати і каси обміну валют. Першу таку в Україні запустила фінансова компанія Леогеймінг Пей – платіжна організація міжнародної платіжної системи LEO.

 

Як працюватимуть каси?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Перша каса обміну валют з ПРРО запускається під брендом LeoTransfers – з ним вже працюють фізичні каси грошових переказів від Леогеймінг Пей. Для пілотного проекту обрали не центр Києва, а один зі спальних районів (вул. Ірпінська, 76), в подальшому програмне РРО буде присутнє на всіх майбутніх касах.

«Перший в Україні пункт валютообмінних операцій з програмним РРО – це ще й перша наша валютообмінна каса після отримання валютної ліцензії. Масштабуючи бізнес, ми робимо акцент саме на технологічності внутрішніх процесів, зберігаючи при цьому зрозумілу для клієнта механіку», – розповіла глава ФК Леогеймінг Пей Альона Дегрік Шевцова.

Компанія як ніколи активно працює на фінансовому ринку України: за підсумком першого півріччя міжнародна платіжна система LEO утримує п’яте місце у списку лідерів ринку грошових переказів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності