Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Коронавірус Україні не страшний, – українських туристів з Китаю карантин оминає

Всіх хто прибув з Китаю, де бушує небезпечний коронавірус, українців не посадили на двотижневий карантин і не взяли на облік, як це зробили в інших країнах, наприклад в Британії, а просто розпустили по домівках.1563954827_0_64_3072_1792_600x0_80_0_0_eca9359acacbce5de992215bbca4e687

Про це заявила колишній народний депутат і діючий лікар Ольга Богомолець на своїй сторінці в Facebook.Screenshot_1113

Вона зазначила, що після того, як в ВООЗ оголосила надзвичайний стан через китайський вірус, в медичних установах США почали розклеювати попередження, а в Великобританії, попри те, що вже були зареєстровані перші випадки коронавірусу, всі установи повністю готові приймати хворих і до карантинних заходів.

Тим часом в Україні, куди прибули літаки з Китаю з українськими туристами, не підготували та не оголосили для них 14-денний карантин і навіть не взяли на облік людей, які прибули із зони високого ризику ураження вірусом.

Як підтвердив  журналістам колишній головний санітарний лікар України Святослав Протас, всіх прилетіли 254 осіб з Китаю дійсно просто відпустили додому своїм ходом.

Нагадаємо, 30 січня в Україну прибув перший літак, який евакуював українців з Китаю у зв’язку з епідемією коронавирусу. Особливих перевірок здоров’я українців в аеропорту не проводилося – у них лише поміряли температуру.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності