Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Корупція на кладовищах є шокуючою за цифрами…

7 млн грн щомісячно за надання місць для поховань на кладовищах м. Дніпра – викрито схему.
Викрито директора комунального підприємства «Міська ритуальна служба» Дніпровської міськради та її заступника, які у змові з 8-ма керівниками кладовищ організували злочинну схему систематичного вимагання і отримання неправомірної вигоди за виділення місць для поховання на кладовищах м. Дніпра.
За даними слідства, користуючись емоційним станом родичів, службовці навмисно підвищували вартість ритуальних послуг. За поховання одного померлого учасники схеми вимагали до 50 тис грн, тоді як офіційна сума платежу становить 3500 грн. У випадку відмови громадян сплачувати таку суму, керівник цвинтаря безпідставно відмовляв у наданні послуг з організації поховання.
Щомісячно організатори схеми отримували прибуток у майже 7 млн грн.
За процесуального керівництва Західної окружної прокуратури м. Дніпра 10 службовцям КП повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності