Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Користувачі піратських Windows 7 і 8.1 безкоштовно отримають ліцензійну Windows 10

Microsoft офіційно підтвердила, що користувачі усіх наявних на сьогодні версій Windows зможуть безкоштовно оновитися до Windows 10. Безкоштовне оновлення буде доступно в тому числі і для власників піратських копій ОС. За словами керівника відділу операційних систем Microsoft Террі Майерсона, в компанії розраховують перевести всі наявні сучасні ПК на Windows 10 і заради цієї мети готові «пробачити» комп‘ютерних піратів.

Логіка такого вчинку досить проста — в Китаї і країнах колишнього СРСР можна з легкістю нарахувати не одну сотню мільйонів неліцензійних копій Windows. Тому Microsoft хоче «пересадити» всіх цих користувачів на легальний продукт і заробляти на продажах передплат Office та іншого програмного забезпечення.

Одночасно з цим, у компанії пообіцяли, що фінальна версія Windows 10 з’явиться вже цього літа, а безкоштовне оновлення буде доступно протягом року після релізу.

Нагадаємо, що Windows 10 була анонсована в жовтні минулого року. У неї повернувся звичний багатьом користувачам функціонал кнопки «Пуск», а також рядок пошуку файлів і папок. Ще одне серйозне нововведення полягає в тому, що нова операційна система буде уніфікованою для всіх пристроїв. Систему можна встановити на будь-гаджет — будь то Xbox, комп’ютер, телефон, планшет або будь-який інший пристрій. Для перемикання між класичним інтерфейсом управління і інтерфейсом для сенсорного екрану буде використовуватися нове рішення Continuum. Для всіх цих пристроїв буде створено єдиний магазин додатків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності