Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Космічну галузь України буде корпоратизовано

Державне космічне агентство України (ДКАУ) готує програму структурного реформування ракетно-космічної галузі, в рамках реструктуризації підприємства галузі будуть корпоратизовані, повідомив глава ДКАУ Олег Уруський.

“Реструктуризація галузі актуальна … Це дозволить розблокувати активи, які є у підприємств галузі”, – сказав глава українського космічного відомства в ході присвяченого обговоренню проекту стратегії космічної діяльності України до 2022 року круглого столу у вівторок в Києві.

Як повідомив глава ДКАУ, проведення реструктуризації вже погоджено з урядом, які підтримали, за його словами, переклад практично всіх підприємств галузі в т.зв. “Список 2”: “тобто підприємств, які можуть бути корпоратизовані, але не можуть бути приватизовані”.

“Структурна реформа галузі – це ключове питання. Це принципово змінить правила гри і підходи до управління … гальм,” заговорюватися “цей процес не буде”, – підкреслив О.Уруського, додавши: “Багато чого буде залежати від керівництва підприємств”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Глава ДКАУ висловив упевненість, що проведення ефективної реструктуризації прискорить впровадження в Україні європейських стандартів космічної діяльності, а також відкриє нові можливості для залучення інвестицій та підвищення конкурентоспроможності з метою вирішення пріоритетних завдань ракетно-космічної галузі в нових умовах.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності