Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

“Кожне розкриття як сенсація, хоча це є їхня робота…”

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру трьом учасникам злочинного угруповання, які привласнили державні землі Вишгородського району поблизу Києва на понад 9 млн гривень.

Про це повідомляється на сайті ДБР.

А в цей же час у соцмережах українці, які втомилися від тотальної корупції і показового фарсу, коментують: “На чому вони піаряться?”, “Одну справу в місяць показово розкривають, а сто таких за день пропускають між масними  пальцями?”, “Про це слід писати у звіті про виконану роботу, а не подавати як піар-статтю в ЗМІ” і багато інших…

Зазначається, що мешканець Київщини, разом із братом – інженером-землевпорядником – вирішили привласнити землі лісового фонду біля річки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Інженер виготовив підроблені документи щодо переведення 1,3 га землі державного лісгоспу у приватну власність. Для цього ділки використали анкетні дані 15 підставних осіб. Зловмисникам допомагав державний реєстратор Відділу Державної реєстрації однієї з сільських рад. Завдяки йому брати отримали розпорядження районної держадміністрації та рішення сільської ради про передачу земельних ділянок у приватну власність», — йдеться в повідомленні.

Таким чином земельні ділянки були оформлені на 15 підставних осіб. Після цього ділки почали оформлювати нібито купівлю на себе цих земель, проте були викриті правоохоронцями. Наразі усі земельні ділянки арештовані. Вирішується питання щодо їх повернення у власність держави.

Нагадаємо, що Державна екоінспекція обрахувала збитки, які були нанесені екопарку «Осокорки» у Києві під час пожежі 5 березня. За оцінками екологів, вигоріло 10,4 га рослинності, а сума збитків складає 499,9 тисяч грн.

У Києві правоохоронці викрили чотирьох учасників злочинної групи, які видавали себе за співробітників ТЦК. Вони видурили у мешканця столиці 1,7 млн гривень начебто за виготовлення «білого квитка», а потім шантажували його.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше у Києві піймали під час отримання грошей двох шахраїв, які вимагали 60 тис. доларів у родичів двох полонених воїнів ЗСУ, обіцяючи за ці гроні повернути воїнів додому.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності