Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

КПУ уникне заборони?

Київський окружний адміністративний суд зняв з розгляду справу про заборону Компартії України за позовом Міністерства юстиції та Державної реєстраційної служби України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду.

«Враховуючи направлення адміністративної справи № 826/9751/14 до Київського апеляційного адміністративного суду, розгляд справи у призначений судом час у судовому засіданні 27.05.2015 є неможливим, тому суд знімає з розгляду адміністративну справу № 826/9751/14 за позовом Міністерства юстиції України та Державної реєстраційної служби України до Комуністичної партії України про заборону політичної партії, призначену на 27 травня 2015 року о 10 год. 00 хв», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Мін`юст подав позов про заборону КПУ у липні 2014 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У листопаді минулого року Окружний адміністративний суд Києва призупинив розгляд позову Мін’юсту про заборону діяльності КПУ, таким чином частково задовольнивши захисту КПУ.
Однак у грудні 2014 року Київський апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Окружного адміністративного суду м. Києва про зупинення провадження у справі про заборону діяльності Комуністичної партії України та направив цю справу до суду першої інстанції для подальшого розгляду.

Джерело: Укрінформ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності