Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Крадіжка століття? «Укрзалізницю» оцінили в $10 млрд.

Порошенко за свій «Рошен» хоче 3 млрд. доларів. А за «Укрзалізницю», інфраструктура якої в тисячі разів більше, всього то в три рази більше.

Там тільки сотню мільйонів тонн щебеню насипано на 22000 кілометрів … а рейок скільки?

10 000 електрифікованих кілометрів проводів кольорових металів, 1 447 станцій з будівлями, землею та інфраструктурою, 118 вокзалів і т. д.

Прокатайтеся навколо Київського вокзалу та оцініть скільки мільярдів він вартує та порівняйте його з фабрикою цукерок ім. «Карла Маркса»… І ви зрозумієте масштаб крадіжки! Цікаво скільки було витрачено Кірпою на Південний Київський вокзал?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зупиночних платформ 2 268…

120 000 вагонів, 5 300 пасажирських вагонів, 2 400 тепловозів, 1 500 електровозів, 1 500 секцій приміських електропоїздів, 500 приміських дизель поїздів, – ​тільки металобрухту на $10 млрд. (245 млрд. грн.).

308 000 працівників! На Рошен до 10000 чоловік.

А скільки тільки підприємств у структурі «Укрзалізниці» понад 300? А депо? До 100 залізничних локомотивних і вагонних депо. А скільки дистанцій зв’язку?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А залізничні мости? Скільки «місток» один через Дніпро коштує? А скільки таких мостів і не тільки через Дніпро? Ось один з останніх побудованих невеликих мостів у Києві – ​Гаванський (380м.) згідно кошториси обійшовся в $1,3 млрд.

І нехай там не розповідають про незалежну оцінку іноземцями, які одними з перших через підставні компанії вишикуються в черзі на аукціон. Тому вони ще не такі занижені експертні висновки напишуть по оцінці її вартості і вже не раз писали!

Скільки державних стратегічних підприємств було продано за безцінь саме з їхньою допомогою?

Але комедія полягає в тому, що Яценюк в заслугу собі поставив, що ось мовляв раніше «Укрзалізницю» взагалі в 74 млрд. гривень оцінювали, правда забув уточнити, що це було ще тоді, коли долар був по 5 грн.. А міністр інфраструктури Пивоварський журитися, що мовляв все так зношене, так зношене, хоча могли взяти і 1,2 трильйона, якби йому їх дали на відновлення, але все валиться і знецінюється …

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: EIU

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності