Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

КРАХ ПРИКАРПАТСЬКОГО УДАРУ

На Івано-Франківщині все більше членів партії УДАР покидають її ряди.

Так голова виконкому Івано-Франківської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Росипайло днями написав заяву про вихід з лав партії, а слідом за ним й значна частина тих, хто ще там залишився.

В листах до лідера партії УДАР – Кличка Віталія Володимировича екс-члени ради обласної організації партії, виконком обласної організації партії, керівний склад та активісти міської організації УДАРу, та молодіжне крило заявляють про своє обурення політикою та діями нового керівництва обласної організації, бездіяльністю центральних органів партії та декларують про свій вихід з партії.

Люди обурені роботою, а точніше її відсутністю з боку голови обласної організації Володмира Стефанківа. Останній, мовляв, в обхід статуту партії, позбувається голів районних і міських осередків, на яких виростала партія.
«Протестанти» обурені, що на ці факти центральний провід партії жодним чином не реагує. Тож оскільки цим нехтуються цінності Майдану, близько півтори сотні «ударівців» заявили про свій вихід з партії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Серед них – Ігор Розсипайло, Руслана Василюк, Володимир Гергелюк, Андрій Корнієнко, Геннадій Чудак, Мар’яна Вершиніна.

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності