Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Крах “Фонду Братів Кузьміних” або як брата і його справу зганьбив брат-депутат

Так вже буває, коли “косяк” одного брата кидає пляму на іншого і на всю його роботу. Принаймні, цей випадак є саме таким:

Так вчора народний депутат від “СН” Сергій Кузьміних був упійманий НАБУ, ГПУ та САП на одержанні хабаря в 558 тис. грн.

За даними слідства, нардеп отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.

І виглядає, що в рідній партії Кузьміних уже починають зливати, роблячи із Кузьміних цапа відбувайла – принесуть в жертву одного і тим самим відбілять інших та ще й , можливо, піднімуть трішки давно втоплений рейтинг партії “Слуга народу”, мовляв: “дивіться, які ми тут чесні – могли б відмазати, але цього не робимо, бо ми за справедливий чесний суд“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кажуть, що першим дав відмашку на колегу по фракції сам давид Арахамія. І, навіть, обіцяють публічне судилище негідному народному обранцю.

Цікаво, що раніше рідний брат нардепа, Олег, встиг повоювати в АТО і навіть побував у полоні в бойовиків. Збереглося навіть фото, де він дає відповідь одному із найвідоміших катів бойовиків – Гіві. Піісля повернення з полону заснував із братом Сергієм “Фонд братів Кузьміних” і підтримав брата на його шляху до Верховної зРади. Але схоже на те, що як би там не скінчилася справа із затриманням брата на хабірі – відмажуть чи змусять відповідати за всіх, на фонді доведеться ставити хрест або хоча б перейменовувати його, бо пляма народної недовіри тягнутиметься за одним із братів тепер ще довго…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності