Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

кремль не може вгамуватися, – шле нові ешалони техніки до білорусі та планує нову мобілізацію?..

російська федерація планує ближчим часом мобілізувати ще 500 тис. кацапів, щоб використати мобілізованих в наступальних операціях на фронті навесні та влітку. Також росія продовжує наганяти ешалони із військовою технікою до Білорусі…

Про це йдеться в ряді західних ЗМІ із посиланням на джерела в рф, розвідку своїх країн та українських військових.

росії буде потрібно два місяці, щоб підготувати військові формування, і будь-який успіх ворога на полі бою буде залежати від того, наскільки добре будуть оснащені і навчені мобілізовані рф.

«Багато що також залежатиме від продовження поставок в Україну західних боєприпасів і зброї для оснащення нових резервних підрозділів, які Україна готує», – зазначив Скібіцький.

Нагадаємо, росія у ніч, з 7 на 8 січня, атакували ракетами Донецьку область. Вдарили по Краматорську і Костянтинівці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

росія продовжує наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському й Лиманському напрямках. За минулу добу окупанти відбили російські атаки в районах 16 населених пунктів.

За ніч, з 7 на 8 січня, росія двічі обстрілювала з важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровської області.

Відео: росія пригнала до білорусі новий ешелон з військовою технікою

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності