Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Кровопролиття в Україні вигідно російським спецслужбам

1397878_554036778023409_1768124895_oПрезидент Росії Володимир Путін заявляючи, що в Україні не відбувається революції, а тільки продовжуються погроми, спирається на «картинку» російських телеканалів. Вони, в свою чергу , використовують «жахливі картинки» подій в Україні для контролю свідомості росіян.

12-1-webПро це в коментарі Gazeta.ua сказав політичний аналітик Інституту Євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач, пише NewsOboz.org .
«Путін говорить як людина, яка не користується доповідними рапортами російських спецслужб , які працюють в Україні. Він користується тією картинкою, яку ретранслюють російські державні пропагандистські телеканали. Тільки так можна зробити висновки, що в Україні не революція, а якісь погроми. Він. просто грає блазня, прикидається Путін каже це не для нас, тих хто знає ситуацію зсередини, а говорить для російського телеглядача, який орієнтується тільки по картинці великих російських каналів які не показують площу, а показують інсценовано бійку на Банковій», – сказав він.
«Русский інформаційний простір живе абсолютно автономно від решти світу У них свої режисери і уявна реальність , яку формують щоб контролювати свідомість російського суспільства в певних обмежених рамках» – додав Горбач.
Він зазначив, що російські спецслужби постійно «тримають руку на контролі «ситуації в Україні .
«Звичайно вони в курсі , що тут відбувається і намагаються спрямувати розвиток подій у вигідному для них руслі. Для них вигідно було б довести ситуацію до кровопролиття і показати своїм російським телеглядачам, до чого призводять такі масові акції протесту, щоб такі процеси не повторилися вже в Російської федерації і не усували від влади Володимира Путіна, скільки б разів він не балотувався в президенти, – сказав експерт.
На питання чи можливе введення російських військ в Україну він відповів: Я не вірю в можливість відкритого, прямого втручання російських військ в цю ситуацію Окремі представники спецслужб в Україні звичайно є Але це, перш за все, можуть бути якісь розвідники, диверсанти або провокатори, але це не такого роду підрозділи як «Витязь» або «Альфа».
«Що стосується можливості вторгнення прямого, то зараз це неможливо. Воно може бути тільки під приводом якоїсь гуманітарної допомоги. Наприклад коли йде громадянська війна і треба якась третя сторона, яка розвела ворогуючі сторони. Але такого в Україні ще.. ніколи не було І зараз такого прогнозувати немає підстав У нас немає громадянського конфлікту, а є конфлікт громадян з владою – зазначив експерт.

12-2-web

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності