Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

КРУГОВА ПОРУКА УРЯДОВОЇ КОРУПЦІЇ?

7 травня 2015 року під час чергового засідання депутатської групи, яка вивчає інформацію про багатомільярдну корупцію в урядах Азарова та Яценюка, керівника групи, позафракційного нардепа Олега Осуховського змістили з посади. Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook відомий блогер, депутат Київської облради Олександр Аронець, фактично відбувся переворот, результатом чого, на його думку, стане не оприлюднення фактів корупції в уряді.

«Під час зачитування перед журналістами керівником робочої групи Олегом Осуховським фактів про корупцію у теперішньому уряді, депутати від коаліції почали шуміти і взагалі вийшли з зали засідань. Після цього взагалі відбувся переворот, Олега Осуховського змістили з посади керівника групи! А, отже, озвучених фактів корупції в теперішньому уряді ми не побачимо у звіті нового голови робочої групи на засіданні Парламенту!» – написав Аронець.

«Відставлений» Олег Осуховський зазначив: «Фактично ми стали свідками заздалегідь зрежисованого саботажу, адже після завершення роботи нашої групи я як голова мав би прозвітувати про її роботу з парламентської трибуни. Режисери цього дійства під проводом персонального адвоката уряду, народного депутата України від «Народного фронту» Антона Геращенка, зробили все, аби з парламентської трибуни не прозвучала правда про зловживання в уряді Яценюка. Саме через боязнь почути правду більшість членів групи вимагали робити засідання закритими, забороняючи присутність преси».

Варто зазначити, що рішення про переобрання голови депутатської групи, яка вивчає інформацію про багатомільярдну корупцію в урядах Азарова та Яценюка, було ухвалено після того, як Осуховський повідомив, що крім оприлюднених екс-головою Держфінінспекції М. Гордієнком фактів про корупцію в Державній продовольчо-зерновій корпорації України, з’явилась інформація про багатомільярдні зловживання вже нового керівництва Міністерства аграрної політики, яке за квотою партії «Самопоміч» очолює Олексій Павленко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності