Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Крим – це Росія, а Україна – колонія Заходу

ю України тільки відповідно до українського законодавства, а сама країна перетворилася в колонію Заходу.

Про це заявив кум президента Росії Володимира Путіна, представник гуманітарної підгрупи тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Віктор Медведчук в своєму інтерв’ю ЗМІ.

За його словами, до приходу до влади Віктора Ющенка Україна була самостійним суб’єктом зовнішньої політики.

«До 2005 року … Але з приходом до влади Ющенка стала об’єктом. Коли до влади в 2014 році прийшла прозахідна команда, наша країна взагалі потрапила під зовнішнє управління: Брюссель і Вашингтон диктують нам умови, нав’язують політику. Я вже не кажу про залежність від зовнішніх кредиторів. Україна перетворилася в колонію Заходу. І сьогодні важливо відновити економічний і політичний суверенітет країни», – вважає політик.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Медведчук підкреслив, що українська влада не робить нічого для повернення окупованого Криму, який, за його словами, лише де-юре є частиною України.

«За українським законодавством, це територія України. А де-факто – територія Росії», – заявив він.

Крім того, на думку кума Путіна, жителі окупованого Донбасу не бажають повертатися в Україну.
«Якщо хтось думає, що в Луганську і Донецьку стоять черги з бажаючих повернутися в Україну, то він живе ілюзіями. Я можу про це говорити – мені доводилося багато спілкуватися з людьми, які там живуть», – проповідує Медведчук, який не зважаючи на його провокаційну просепаратистську діяльність на території України, ще залишається на волі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності