Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Кримінальна Долинщина

ВПІЙМАЛИ БРАКОНЬЄРІВ…
Першого дня останнього місяця зими біжучого року під час проведення рейдів з охорони мисливських угідь державного підприємства «Вигодське лісове господарство» єгерською службою було затримано трьох браконьєрів, котрі вирішили зайнятися незаконними полюванням. Порушники виявилися жителями села Кальна. У затриманих вилучено три незареєстровані мисливські рушниці, котрі передані в Долинський РВ УМВС. Єгерями складено відповідні акти, згідно з котрими порушники сплатили 2720 грн. адміністративних штрафів. Збитків мисливському господарству аматори незаконно впольованої дичини нанести не встигли.

… І ЗЛОДІЯ
У вівторок, 3 лютого ц. р., близько першої години ночі до Долинського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що охоронець підприємства «Долинський завод залізобетонних виробів» виявив крадіжку з баштового крана три- та чотирижильного кабелів.
Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам злодія було впіймано. Ним виявився 24-річний житель Долинського району, котрий уже мав за плечима відсидку за нанесення важких тілесних ушкоджень. Він пояснив, що раніше проходив стажування на цьому підприємстві і знав, що кран вночі знеструмлений. Ізоляцію кабелю вирішив обпалити, а отриману мідь здати на металобрухт.
Мотиви крадіжки, виходячи зі слів правопорушника, були благородні: він-бо студент-заочник і потребує грошей на навчання.
Отож, і нині залишається актуальним вигук древнього мудреця: o tempora,
o mores!

Подав Юрій ПЕТРУХІН

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності