Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Кримська “бавовна”: стратегічні партнери України підтвердили законність ударів по логістиці окупантів

Днями в районі Кримського мосту  вранці з′явилось задимлення. Місцеві колаборанти пояснили це проведенням навчань. “Кримський міст закрито через навчання, що проводяться в районі”, -заявив Аксьонов. Примітно, що про характер навчань і час  їх проведення попередньо не повідомлялося.

Днями у тимчасово окупованому Севастополі місцеві пабліки повідомили про  гучні вибухи. На цей раз окупаційна влада пояснила це “роботою ППО”. Гауляйтер Севастополя Развожаєв заявив, що потужні вибухи на окупованому півострові – це “навчання” російських окупантів.

Раніше, а саме: 29 квітня, в окупованому Севастополі пролунали вибухи, внаслідок чого в Козачій бухті на нафтобазі спалахнула масштабна пожежа.

Ця нафтобаза розташована за 15 кілометрів від центру Севастополя, на північний захід мису Фіолент. Примітно, що  за два кілометри від нафтобази – аеродром Севастополя. Можна припустити той факт, що нафтобаза використовувалася не цивільними інфраструктурами окупованого міста, а виключно військовою складовою російської окупаційної армії. Мовиться про авіаз’єднання країни-агресора та Чорноморський флот РФ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На території нафтобази було розташовано близько 20 ємностей, що говорить про чималі розміри та функціонал для армії РФ. Можемо  говорити про те, що ступінь ураження та його наслідки – є досить серйозними для російських військ.

Зазначу, що нанесення ударів з використанням безпілотних літальних апаратів по нафтобазі в Козачій бухті – це вже не перший подібний випадок, адже до цього вже були аналогічні ситуації протягом минулого року, коли окупаційна влада заявила про роботу ППО. До того ж існувала версія щодо ракети “Онікс”, якою ворог атакував Україну.

Варто зазначити, що удари по військових базах окупантів з використанням БПЛА відбуваються на тлі заяв наших стратегічних партнерів про те, що наша українська сторона має повне юридичне право щодо нанесення превентивних ударів по місцях накопичення важкої бронетехніки, логістики й складах зберігання окупаційної ворожої техніки й особового складу, навіть на території РФ. А тут мовиться про окупований Крим, який наші стратегічні партнери вважають невід’ємною частиною української території.

Відповідно, українська сторона має всі юридичні і військові підстави для нанесення в подальшому подібних ударів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаю, в окупованому Сімферополі, що в Криму, 21 травня у більшості районів раптово зникло світло.

Також у тимчасово окупованому Криму вночі 20 травня пролунав вибух на аеродромі “Кача” поблизу Севастополя. Внаслідок цього було пошкоджено бойовий вертоліт Мі-8 російських окупантів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності