Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Кучма побив активіста зі Львівщини

Під час суперечки у міськраді Дрогобича, що на Львівщині, мер міста Тарас Кучма сильно вдарив кулаком у лице місцевого активіста.

Відео бійки опублікувала в YouTube користувач з ніком Kateryna Benjuk.

На записі видно, як чоловік у синій футболці свариться на Кучму і називає його крадієм. Мер усе заперечує і обзиває свого опонента брехуном і негідником, на що отримує відповідь на кшталт “сам такий”.

У цей момент міський голова несподівано і сильно б’є чоловіка правою рукою в щелепу. Подальшій бійці завадили присутні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До того ж мер додав, що буде бити кожного, хто посміє його називати злодієм.

Пізніше Kateryna Benjuk опублікувала відео ще однієї бійки між Кучмою і тим самим чоловіком у синій футболці. Запис вона назвала “Другий напад мера Дрогобича на активіста”.

Це сталося через кілька хвилин після першого інциденту: коли Тарас Кучма виходив із приміщення, той самий протестувальник знову заявив, що Кучма є злодієм, після чого мер Дрогобича ще раз вдарив активіста кулаком в лице.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Інцидент стався, коли до очільника міста прийшла громада із питанням щодо незаконного сміттєзвалища на одному із комунальних підприємств міста.

Мешканці Дрогобича знову заблокували дорогу до місцевого комунального підприємства, де облаштоване сміттєзвалище. Активісти не пропускають на сміттєзвалище вантажівки із відходами. Причиною блокування протестувальники називають те, що сміттєзвалище є незаконним.

Сам Тарас Кучма заявив, що проблеми з вивезенням сміття з міста виникли ще на початку лютого, однак до цього часу йому вдавалося домовлятися про вивіз сміття. Втім, в останні дні блокада посилилася і через це до міста повернулися всі сміттєвози, які мали вивезти з Дрогобича відходи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згодом мер Дрогобича визнав, що він як міський голова не мав права так вчиняти і вже попросив вибачення у громади.

Водночас він заявив, що люди, які прийшли до міськради, ніякі не активісти, а звичайні провокатори.

На своє виправдання Кучма зазначив, що відео демонструє лише один бік конфлікту і з нього вирізані “безпідставні образи”, які йому “нашіптували” ці люди.

За словами Кучми, причина конфлікту полягає в тому, що не має куди вивозити сміття з міста, а громада в цьому звинувачує його. Більше того, заявляє мер, ця ситуація створена штучно, щоб прибрати його з крісла міського голови.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тарас Кучма – майданівець, учасник АТО, член партії “Громадський рух “Народний контроль”, до обрання мером був головним лікарем батальйону ім. Кульчицького.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності