Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Куди дивився мер? – головному архітектору Тернополя повідомлено підозру

Зловживаючи службовим становищем, начальник управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради, головний архітектор міста Василь Бесага погодив незаконне відведення землі вартістю понад 1,3 млн. грн.

Посадовцю міськради повідомлено про підозру.

Розслідуванням встановлено, що чиновник, перебуваючи на посаді в Тернопільській міській раді та будучи наділеним організаційно-розпорядчими функціями, діючи умисно, використовуючи своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди, вніс до офіційного документа, завідомо неправдиві відомості й таким чином погодив відведення земельної ділянки вартістю понад 1,3 млн грн для будівництва та обслуговування житлового індивідуального будинку, господарських будівель і споруд.

Через протиправні дії службової особи порушено вимоги Генерального плану, плану зонування території  м. Тернополя, іншої дозвільної містобудівної документації, повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відповідно до вимог КПК України подальше здійснення розслідування  вказаного кримінального правопорушення буде визначена за детективами НАБУ.

Ну, а прості тернополяни запитують свого улюбленого мера від “Свободи” Сергія Надала, куди він дивився, невже не бачив і не здогадувався, щодо свого головного архітектора міста?

Нагадаємо, що міськрада Тернополя дозволила “охоронцю Надала” за копійки приватизувати 6000 кв.м. комунальних приміщень:

Під час пленарного засідання сесії Тернопільської міської ради 29 січня депутати дали дозвіл на приватизацію орендарем товариством з обмеженою відповідальністю “СЕРВІСАВТОТРАНС+” нежитлових приміщень за адресою: м.Тернопіль, вул. Тролейбусна, 7а.
Йдеться про приміщення КП “Тернопільелектротранс” загальною площею 5972,7 кв.м, а саме: приміщення виробничого корпусу літ.А. загальною площею 2091,3 кв.м; приміщення виробничого корпусу літ.Б загальною площею 2440,7 кв.м; приміщення контрольно-пропускного пункту літ.В площею 170,0 кв.м; приміщення гаража під навіс літ.Д площею 1270,7 кв.м.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дали дозвіл на продаж 6000 кв. м. комунального майна за приблизною оцінкою 8 млн. грн. Мінус 2 млн. так званих невід’ємних покращень, в бюджет потрапить лише 6 млн. грн. Навіть Андрій Шкула такого собі не дозволяв, коли Заставному ресторан продавали”, – написав на своїй сторінці у Фейсбуці тернопільський журналіст Назарій Наджога.

Ось проєкт рішення сесії:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності