Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Куди москалі поділи цивільних із тимчасово окупованого Українського Херсону

У Херсоні перебуває велика кількість особового складу армії рф. Військових у місті більше, ніж цивільних.

Про це повідомила голова Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова в ефірі телеканалу «Еспресо».

«Російські солдати покидали Херсон разом зі своїми сімʼями. Також вони активно вивозили все, що встигли награбувати. Проте сьогодні в Херсоні все ще залишається велика кількість російських солдатів. І люди на окупованих територіях, з якими я спілкуюсь, говорять, що солдатів армії рф на вулицях Херсона більше, ніж мешканців міста», – додала очільниця МВА.

Вона зазначила, що окупанти виїжджали з Херсону під виглядів цивільних.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Мушу зазначити, що коли росіяни оголосили евакуацію з тимчасово окупованого Херсона, то люди потроху виїздили з міста. В тому числі під прикриттям евакуації населення, багато російських солдатів переодягалися в цивільний одяг і також покидали Херсон», – пояснила Лугова.

Нагадаємо, рф проводить інформаційну операцію, метою якої є переконати, що її армія тікає із Херсона. Але це підступний план, бо їхні найбільш боєздатні підрозділи лишаються на місці.

У тимчасово окупований Херсон рф завозить недавно мобілізованих росіян. Загарбники готуються до вуличних боїв, зазначив голова Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Міністр оборони України Олексій Резніков сумнівається, що російські війська наважаться вести бої безпосередньо на вулицях Херсона. Також він зазначив, що погодні умови трохи сповільнили наступ Збройних сил на Херсонщині. Нині на півдні йдуть дощі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності