Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Куди поїхати українцеві на ПМП за кордон

Добре там де нас немає. У пошуках себе українці дуже часто їдуть за кордон, використовуючи всілякі варіанти, щоб залишитися там і забезпечити своє майбутнє. При цьому найчастіше вдаються до законних чи не зовсім заходів. Однак багато країн «йдуть на зустріч» мігрантам, пропонуючи вид на проживання, громадянство та інші, не менш цікаві програми.
США

Сполучені Штати Америки — найпопулярніша країна для еміграції серед українців. А вид на проживання тут можна отримати не тільки традиційними способами, але і вигравши його в лотереї. Для цього слід зареєструватися на офіційному сайті і очікувати, що удача посміхнеться.

Канада

Канада — найпопулярніша країна серед трудових мігрантів. Щоб отримати тут вид на проживання, можна приїхати за спеціальною програмою трудової міграції. Для цього кандидат повинен мати вищу освіту, досвід роботи за фахом, володіти французькою або англійською мовами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Німеччина

Щоб залишитися жити в Німеччині, тут необхідно отримати вищу освіту. Це популярний спосіб отримання посвідки на проживання, оскільки освіту тут — безкоштовне. Задоволеність життям у Німеччині становить 81%.

Великобританія

Якщо ви вже отримали освіту — сміливо прямуйте до Великобританії. Висококваліфікованих фахівців навіть можуть запросити в країну на роботу за наймом. А молодь в свою чергу може скористатися освітніми програмами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сінгапур

Це найкраще місце в світі для ведення бізнесу та виховання дітей. Економіка Сінгапуру вважається найсприятливішою для ведення бізнесу завдяки низьким податковим ставкам і сприятливому інвестиційному клімату.

Китай

Робочі емігранти в Китаї мають найвищу заробітну плату і кращі соціальні пакети в світі. Середня річна заробітна плата тут становить 74 тисячі доларів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Домініканська республіка

Якщо у вас є 200 тисяч доларів і вам нікуди їх витратити — вирушайте в Домінікану. Емігранти можуть отримати посвідку на проживання тут, інвестувавши в економіку країни. Сума в 200 000 доларів можуть бути вкладена в нерухомість або в акції місцевих компаній.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності