Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Куди “відсталим Швеції та Норвегії” до України, – там скасували усі карантинні заходи

Влада Швеції з учорашнього дня, 29 вересня, зняла майже всі карантинні обмеження, запроваджені у зв’язку з пандемією коронавірусу (раніше, 25 вересня, це ж зробила сусідня Норвегія).

Про це повідомляє The Local Sweden.

Зокрема, уряд скасував обмеження на кількість учасників масових заходів як в закритому приміщенні, так і на відкритому повітрі, від відвідувачів також не потребуватимуть COVID-паспорт.

Також Швеція зняла обмеження на кількість людей в закладах громадського харчування, за столиками і відстань між ними.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Скасовується рекомендація дистанційної роботи, відтепер працівники різних сфер можуть повернутися до своїх робочих місць, однак при появі симптомів COVID-19 їх просять залишатися вдома і пройти тестування.

Крім того, нічні клуби з сьогоднішнього дня в Швеції зможуть відновити роботу.

Носіння ж масок у Швеції було обов’язковим тільки на початку пандемії на початках всесвітньої карантинної паніки на початках 2020 року, за півроку після, як розповідають українські очевидці, якщо шведи помічали когось у громадському транспорті у масці, то показували на цю особу як на божевільну або туриста.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Щодо вакцинації, то у її здійснили близько половини населення країни, здебільшого мігранти з Африки та Азії, які найбільш піддаються різноманітним захворюванням у цій північній країні і становлять сьогодні третину її населення.

Нагадаємо, в Україні адаптивний карантин продовжили до кінця року. Однак вакциновані українці можуть розраховувати на певні «бонуси».

Також уряди інших країн ЄС сьогодні через масові протести населення щодо примусових вакцинації і правових обмежень громадян їх уряди замислюються про послаблення карантинних обмежень.

Про відсутність жорсткого карантину, примусової вакцинації і тому подібного у Білорусі з її дорогами, досі безкоштовною системою охорони здоров’я, агрокомплексом та підприємствами, які, у порівнянні із високо індустріалізованою та розвиненою Україною, за лишають її далеко позаду у кам’яному віці, взагалі соромно

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності