Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

КУДИ ВИРУБУЮТЬСЯ КАРПАТСЬКІ ЛІСИ?

Уже ні для кого не дивно, що АТО нині слугує прикриттям для численних незаконних фінансових оборудок, починаючи з контрабанди та торгівлі зброєю і закінчуючи списанням дорогих дефіцитних медикаментів, готівкових мільйонів, тощо різноманітними державними установами та псевдоволонтерськими організаціями.

lissСюди ж можна й віднести й списання будівельних матеріалів. В тому числі деревини.

Відомо, що нині буцімто для інженерних будівельних робіт в зоні АТО вирубуються тисячі гектарів карпатських лісів. Гружені деревиною ешелони доволі часто можна побачити на залізничному вокзалі у Івано-Франківську (див. фото) та інших великих вокзалах карпатського регіону. Тільки ось бійці, які нині повертаються з зони проведення бойових дій дивуються і запитують, куди дівається ця деревина, адже на фронті чи прифронтовій зоні вони чомусь не спостерігали прибуття цих ешелонів? Та в цей же час вони ж самі й дають відповідь на власне запитання, аргументовано припускаючи, що скоріш за все більша частина деревини за валюту йде на експорт закордон, а решта розпродується в Україні або йде на будівництво чиновницьких котеджів і олігархів під Києвом та інших не доступних простим смертним елітних куточках держави…

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності