Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

«КУНАКИ»? ЦЕ НЕ СМІШНО

На минулому тижні користувач соціальної мережі Facebook Федір Туз закликав жінок та дівчат бути обережними. За його словами, на Прикарпатті у місті Городенка невідомі спробували викрасти молоду жінку. Кажуть, чоловіки були на автомобілі вишневого кольору, ймовірно «Жигулі дев’ятка».

Нападники на жертву накинулися зранку, практично не ховаючись. На щастя, за допомогою перехожих жінці, яку намагалися силоміць затягти в автомобіль, вдалося втекти. Описуючи нападників, чоловік зауважує, що вони розмовляли російською з акцентом, усі не слов’янської зовнішності, повідомляють прикарпатські інформагенції.

Нагадаємо, що нещодавно в Городенківському районі невідомі викрали 16-літню Юлію Тацюк. Інший невідомий по
вул. Парковій в Івано-Франківську намагався викрасти 15-річну ученицю, а на Косівщині рецидивіст жорстоко убив 9-річну дівчинку.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності