Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Курс валют НБУ заморозить, А ЯК ЗІ СТРІМКИМ РОСТОМ ЦІН НА ВСЕ ?!

До кінця війни Нацбанк триматиме офіційний курс замороженим на рівні 29,25 грн за долар.

Про це повідомив заступник голови НБУ Сергій Ніколайчук в телеефірі.

За його словами, наразі цей курс планують фіксувати щонайменше до закінчення воєнного стану.

«А далі, після нашої перемоги, ми будемо поступово повертатися до звичного режиму плаваючого обмінного курсу. Будемо поступово знімати адмінобмеження, скорочувати свою участь на ринку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але цей перехід відновлення стандартної роботи і відновлення валютної політики Нацбанку буде дуже поступовим, щоб уникнути різких потрясінь», — заявив Ніколайчук.

Національний банк у день оголошення війни Росією зафіксував курс гривні на рівні 29,25 грн за долар та обмежив зняття готівки на рівні 100 тисяч гривень на день.

Гаразд, штучно заморозити курс можна, якщо не пускати валюту у продаж, АЛЕ ЯК БУТИ ІЗ ЦІНАМИ НА ПРОДУКТИ, ПАЛИВО, РЕЧІ ПЕРШОЇ НЕОБХІДНОСТІ, ЯКІ З ПОЧАТКОМ ВІЙНИ УЖЕ ЗРОСЛИ НА 30-50%, ПОПРИ ТЕ, ЩО ВЛАДА ОБІЦЯЛА БОРОТИСЯ ІЗ МАРОДЕРАМИ ВІД БІЗНЕСУ, ЯКІ НАЖИВАЮТЬСЯ НА БЕЗПОМІЧНОСТІ НАСЕЛЕННЯ, – пишуть громадяни у мережах.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності