Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Квартирними крадіями виявилися… батько з донькою

У Городоцьке відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл району про те, що 6 липня близько 11.00 невідомі зловмисники проникли у його будинок та викрали значну суму грошей у гривнях та доларах США.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проведеними заходами оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини спільно із співробітниками Стрийського відділу поліції встановили особи та затримали зловмисників, причетних до вчинення цього злочину – 51-річного мешканця Дрогобича та його 35-річну доньку.

“За кілька годин правоохоронці розшукали та зупинили у місті Стрий автомобіль «Мерседес», яким пересувались зловмисники та затримали їх. Проводились першочергові слідчі дії, під час яких у затриманих було вилучено значну суму грошей у різних валютах, а також інші речові докази причетності їх до вчинення крадіжки. Таке оперативне розкриття цього злочину стало можливим завдяки професійній та злагоджені роботі співробітників різних служб та підрозділів поліції Львівщини, а розкриття злочинів «за гарячими слідами», як у цьому випадку, дає ще й таку перевагу, що зловмисники не мають часу та можливості заховати викрадені гроші та речі і потерпілі можуть у найкоротші терміни отримати своє майно”, – розповів начальник

Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський. Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Правоохоронці встановлюють причетність затриманих до вчинення інших кримінальних правопорушень. Досудове розслідування триває.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності