Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

КВІТ У ЛЬВОВІ ПРО ВСТУПНУ КАМПАНІЮ ДО ВНЗ

Вступна кампанія – 2015 суттєво відрізнятиметься від попередніх, заявив міністр освіти та науки України Сергій Квіт, перебуваючи 7 липня у Львові.

За словами міністра, відмінності будуть суттєві, оскільки цьогоріч враховуватимуть побажання від абітурієнтів, їхні преференції.

«Тобто ми питаємо їх про пріоритети щодо університетів і спеціальностей. Ці пріоритети відразу будуть вноситися в єдину базу даних. Відтак перший список на зарахування на держзамовлення буде видавати автоматично єдина електронна база. І якщо абітурієнт має певні пріоритети, куди він хоче вступити, і він має оцінки, які визначають його місце, ця електронна база віднесе його прізвище в той університет, в той регіон, на ту спеціальність, куди він може вступити на державне замовлення з його результатами ЗНО», – пояснив міністр освіти.

«Якщо це підходить абітурієнтові – він стає студентом, а якщо ні – то далі він може претендувати на контрактне місце. Бо держава йому більше уже не запропонує місце на держзамовленні», – каже міністр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності