Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Київський пивний “октоберфест” цьогоріч присвятять… боротьбі із COVID-19

ANTICOVID AUTUMN CRAFT BEER FEST – так назвали його організатори цього року. А фестиваль проходить вже 11 років поспіль.

17 і 18 жовтня в Галереї мистецтв «Лавра» вже в 11 раз пройде масштабний фестиваль крафтового пивоваріння Craft Beer Fest UA.

Кращі пивоварні України зберуться на щорічному святі пива, щоб познайомити столичних гурманів з новими рецептами улюбленого напою. На осінній фестиваль виробники обіцяють привезти більше 200 сортів пінного і здивувати гостей сміливими експериментами і особливими новинками.

Щорічно Autumn Craft Beer Fest відвідують тисячі любителів авторського пива. Адже саме тут кияни і гості столиці мають чудову нагоду спробувати найсмачніші сорти справжнього крафту і дізнатися багато цікавого про культуру пивоваріння в цілому.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Протягом двох днів для відвідувачів фестивалю представлять свої напої велика кількість міні-пивоварень, які представлять рекордну кількість хмільних напоїв, зварених з особливих авторських рецептами. Крім смачного пива гостям запропонують скуштувати закуски та снеки від вуличних фудкорти і відпочити з друзями в комфортній лаунж зоні.

Для любителів більш активного відпочинку організатори підготували веселу розважальну програму. Під час івенту можна буде залишити на пам’ять забавні фотоспогадами, взяти участь в майстер-класах та отримати приємні сюрпризи від партнерів фестивалю.

Коли: 17 і 18 жовтня з 12:00 до 23:00

Де: Галерея мистецтв «Лавра»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ціна: 100 гривень *

* Діти до 12 років можуть відвідати фестиваль безкоштовно в супроводі дорослих. Крім того, фестиваль традиційно вважається територією pets friendly і завжди радий гостям, які приходять на свято зі своїми чотириногими улюбленцями.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності