Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Ким виявився голова Дніпропетровської ОДА від Зеленського

Олександр Бондаренко, який понад рік очолює Дніпропетровську ОДА, 7 років тому був учасником російської програми “Давай одружимося”. Його анкета досі розміщена в базі російських кіномоделей, і там зазначено, що Бондаренко живе в Москві і готовий рекламувати спідню білизну.

Про це пише у фейсбуці журналістка Соня Кошкіна.

За словами Кошкіної, вона почала шукати інформацію про Бондаренка, коли отримала від його пресслужби запит на інтерв’ю.

Олександр Бондаренко, голова Дніпропетровської ОДА (з вересня 2019-го). 33 роки. Сам себе при цьому титрує як “політик”. Ще б “державним діячем” підписав, їй Богу. Відомий тим, що раніше жив у Росії, працював там моделлю (рекламуючи товари вельми своєрідні. Хочете подробиць – гугліть, я вже більше не можу ржати), брав участь у зйомках програм типу “Давай одружимося”“, – написала Кошкіна.

Також його анкета досі розміщена на сайті kinomodel.ru. В анкеті зазначено, що Бондаренко живе в Москві і готовий рекламувати спідню білизну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У середу кабмін затвердив на посаду голови Дніпровської ОДА Валентина Резніченка. У п’ятницю очікується указ Президента про призначення. Як шкода-як шкода, так ми і не поговорили з молодим “політиком” Бондаренком про децентралізацію-ковід-вибори“, – додала Кошкіна.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності