Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Китай активно переозброюється, поки Путін погрожує йому “повибивати зуби”

Китайський флот озброюється найпотужнішим скорострілом Гатлінга всіх часів, допоки десь в Росії Путін погрожує повибивати Китаю зуби за Сибір.

В КНР активно випробовують нове корабельне двадцятидульний скоростріл, призначений для боротьби з повітряними цілями.

Ряд знімків, які вперше з’явилися на китайському сайті мікроблогів Weibo, свідчить про те, що двадцятидульний «Гатлінг» пройшов як мінімум три вогневих випробування. Скоростріл призначений для оснащення кораблів китайського флоту і має забезпечувати захист від загроз з повітря.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Технічні характеристики нової артустановки традиційно для китайського ВПК засекречені.

При цьому The Drive наводить слова незалежного збройового експерта Джорджа Вільяма Герберта, що вказує на те, що китайська установка оснащена подвоєною системою живлення. Це дозволяє або миттєво змінювати тип снаряда, або вести одночасну стрільбу з двох стволів.

Другий варіант вдвічі збільшить скорострільність зброї, яка і без того може перевищувати 10 000 (!) пострілів в хвилину 30 мм зарядами.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності