Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Китай залишається найбільшим союзником-постачальником і ворогом рф водночас

кацапи збиратимуть безпілотники з усіх наявних засобів. А головним постачальником запчастин залишиться Китай, який в російсько-українській війні, допомагаючи рф, водночас воює проти неї та США, а саме послаблення цих двох мегадержав.

Про це спікер Повітряних сил Юрій Ігнат.

За його словами, ворог збиратиме дрони з усього, що буде під рукою.

«Замовлятимуть з Китаю та інших країн. Те, що летить з вибухівкою і системою навігації. Дронів різних типів стає все більше, зокрема FPV-дронів, яких стає тисячі та десятки тисяч», – сказав Ігнат.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він додав, що дефіцит артилерійських снарядів у ворога викликає збільшення застосування дронів.

Водночас, згідно з останнім звітом Пентагону, Китай спустив на воду свої перші атомні підводні човни з керованими ракетами – це дає можливість країні атакувати не тільки з суші, а й з моря.

Зазначається, що раніше таку можливість мали тільки кораблі США та росії.

Видання повідомляє, що звіт Пентагону, опублікований 20 жовтня, є першим очевидним підтвердженням того, що модифіковані підводні човни, які бачили на верфях Китаю за останні 18 місяців, є підводними човнами з керованими ракетами типу 093B.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«В короткостроковій перспективі ВМС Китаю будуть мати можливість завдавати дальніх точних ударів по наземних цілях зі своїх підводних човнів, а також вести надводні бойові дії, використовуючи наземні крилаті ракети, що значно підвищить можливості країни», – йдеться у звіті.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності