Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЛАТВІЯ ПРИЙМАЄ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ. СВОЇХ

За програмою переселення литовських українців зі Східної України в Литву прибуло близько 100 переселенців з сім’ями – повідомляє кореспондент BALTNEWS.lt з посиланням на заяву міністерства внутрішніх справ.

«На сьогоднішній день з Луганська, Криму, Севастополя та Донецька в Литву переселилися 124 людини» – йдеться в повідомленні МВС Литви. Переселенцям Литва гарантує захист, сприяє їх інтеграції в литовське суспільство, забезпечує соціальні виплати і тимчасове житло.

Варто відзначити, що за офіційними даними, в Україні знаходиться близько 10 000 литовських співвітчизників і близько 1,5 тисячі офіційно зареєстрованих литовських громадян.

Як раніше повідомляв інформаційно-аналітичний портал BALTNEWS.lt, за статистикою, левову частку мігрантів в Литві становлять українці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності