Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Лава запасних у Президента закінчилась, – призначено нового очільника Прикарпаття

Президент Володимир Зеленський призначив головою Івано-Франківської облдержадміністрації Віталія Федоріва.

Про це повідомляє пресслужба президента.

Зеленський зустрівся з Федорівим у пʼятницю, обговоривши вирішення актуальних проблем області. Зокрема, йшлося про економічний розвиток регіону.

Віталій Федорів є випускником Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. З 2001 року працював у структурах Івано-Франківської ОДА, а також заступником начальника обласної фінансової інспекції. З листопада 2019 року був заступником голови ІФ ОДА Дениса Шмигаля, якого згодом було призначено Прем’єр-міністром України, а з лютого 2020-го Федорів тимчасово виконував обов’язки голови Івано-Франківської ОДА. Мабуть, саме цим і пояснюється дане президентське призначення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Інакше, як пояснити затвердження на посаді людини, про яку політичні, громадські діячі, лікарі у час пандемії та вседержавного карантину пишуть як про “найбездарнішого управлінця, якого за 29 років незалежності бачила область“.

Лава запасних у президента закінчилась, якщо призначають на такі посади “професійних” ліквідаторів – пристосуванців, які завжди пристосовувалися в теплі крісла при любій владі!!!” – коментує дане призначення на своїй сторінці лікар з передової боротьби із коронавірусом – Івано-Франківської міської станції швидкої медичної допомоги Богдан Венник.

Із лікарем, який щодня, рятуючи інших, ризикує власним життям, тут же погоджуються числені дописувачі, які пишуть про “бурхливу діяльність” пана Федоріва ще як т.в.о. голови ОДА, яка, на їхню думку, призвела до того, що Івано-Франківщина увійшла в трійку найбільш постраждалих в Україні від коронавірусу та водночас є чи не найменш медично забезпеченою для поротьби із пандемією, про що майорять своїми заголовками вітчизняні ЗМІ.

Водночас у владних кулуарах подейкують про десятки, якщо не сотні скарг, на таку діяльність, чи то бездіяльність, прикарпатського чиновника, але, хіба можна було  сподіватисятой, що той, хто колись прийняв на роботу цього чиновника, визнає свою кадрову помилку призначення та чи поставить у належному місці кому в цьому реченні: “Звільнити не можна підвищити до голови ІФ ОДА”?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: В. Федорів постигає ази медицини

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності