Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Легка промисловість Тернопілля хвалиться здобутками

За січень–квітень 2018р. підприємствами області, які займаються текстильним виробництвом, виробництвом одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів реалізовано продукції на 83,3 тис.грн., що становить 1,2% до загального обсягу реалізованої промислової продукції. За межі України реалізовано 16,0% продукції легкої промисловості.

Порівняно з січнем–квітнем 2017р. промислове виробництво на підприємствах даного виду діяльності скоротилось на 21,9%.

Середньооблікова кількість штатних працівників, зайнятих на підприємствах текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (з кількістю працюючих 10 осіб і більше), у січні–квітні 2018р. становила 1,4 тис. осіб, або 5,3% від загальної кількості зайнятих на підприємствах промисловості області (у січні–квітні 2017р. – 5,7%).

Середньомісячна заробітна плата штатних працівників, зайнятих на цих підприємствах, у січні–квітні 2018р. становила 4200 грн. і збільшилась проти січня–квітня 2017р. на 26,2%.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності