Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Лемки з усього світу зустрінуться цими вихідними на Львівщині

На цих вихідних у селі Зимна Вода Пустомитівського району на Львівщині пройде фестиваль лемківської культури, на який приїдуть лемки з усього світу.

Про це повідомили на сайті Львівської обласної державної адміністрації. Там уточнили, що фестиваль «Гомін Лемківщини» організовуватиметься вже четвертій раз. Проходите дійство у Пустомитівському районі через те, що там мешкає найбільша кількість лемків.55ca20bcae769_410910_1472721308_593x397_3_0

Лемківські спільноти з Словенії, Польщі Сербії та із західних областей України покажуть усім відвідувачам своє мистецтво та культуру.

Окрім того, на території фестивалю вночі запалять ватру, а кожен бажаючий може прийти на дійство із наметом. Будуть на фестивалі також спортивні змагання та дитячі конкурси творчості. За краще виконання лемківських пісень дітям вручатимуть призи.

Добратися на дійство можна буде безкоштовним автобусом від сільської ради села Зимна Вода.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності