Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Лейтенанту, який побив рядового строковика, обрано запобіжний захід

Молодшого лейтенанта, який буцімто за п’янство побив солдата в одній із військових частин Житомирської області, взято під цілодобовий домашній арешт.

Про це заявило ДБР.

«Рішенням суду командира, підозрюваного в побитті солдата, взято під цілодобовий домашній арешт», – повідомили агентству в ДБР.

Раніше працівники ДБР повідомили про підозру у перевищенні службових повноважень командиру взводу однієї з військових частин Житомирщини, який побив солдата-строковика в навчальному центрі. «Виховна бесіда» із солдатом відбулась начебто, за те, що той був напідпитку. Офіцер побив його руками та ногами, солдат отримав легкі тілесні ушкодження.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після оприлюднення відео з побиттям у мережі Інтернет, ДБР порушило кримінальне провадження. Військовий визнав свою провину. Йому може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що після публікації відео, на якому лейтенант військової частини б’є строковика, у соціальних мережах розгорівся справжній скандал.

Командир, якого звинувачують у побитті строковика в Житомирській області, заявив, що проводив «виховну бесіду».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності