Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ліберали Гданського університету запросили на виступ росшовініста Дугіна…

У польському Гданську скасували презентацію книжки російського ультранаціоналіста-шовініста Олександра Дугіна, яка днями мала відбутися у Гданському університеті.

Про це повідомило “Польське радіо“.

Презентація книги Дугіна мала відбутися в Гданському університеті в наступаючу суботу, 29 жовтня. Завадити презентації вдалося завдяки масовій реакції у соцмережах.

Завдяки вашим повідомленням ми змогли втрутитися, щоб запобігти цій події. Ми не знали, з якою метою було орендовано приміщення в нашому закладі. Ми обурені тим, про що була ця зустріч. Це урок, щоб ми краще перевіряли наших орендаторів у майбутньому. Ми дуже шкодуємо через цю ситуацію“, – йдеться у повідомленні університету.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але не вкладається в голові, поляки, навіть в особі ліберастичної професури, могли зважитися під час російсько-української війни, до котрої вже давно готується і Варшава, могли набратися наглості і дурості запросити виступити перед аудиторією ліберальних студентів російського шовініста Дугіна, який люто ненавидить їх, поляків, не менше ніж українців?..

Нагадаємо, у жовтні ЄС запровадив санкції проти Дугіна.

Тож, є думка, що президенту Дуді і полській політичній поліції слід би було уважніше придивитися до керівництва Гданського університету, адже саме ліберальні навчальні заклади на протязі історії світу були причиною розвалу устрою десятків країн…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності