Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Лідер «Народного контролю» Добродомов теж погорів на декларації?

Рух «Чесно» встановив, що у лідера «Народного контролю» Дмитра Добродомова незадекларована двоповерхова квартира в центрі Львова. Водночас дружина за перший рік власного бізнесу одразу заробила майже 380 тисяч.

Про це повідомив телеканал ZIK, посаду генерального директора якого до свого проходу у ВР і обіймав львів’янин Дмитро Добродомов.

«Ще у 2014 році Добродомов цинічно обманув громадянський рух «Чесно». Будучи кандидатом у депутати, він одним із перших надав громадськості свою декларацію. І вона відрізняється від офіційних документів з реєстру права власності на нерухоме майно», – ​твердять на телеканалі.

Добродомова обрали депутатом наприкінці жовтня 2014‑го. І вже наступного місяця він стає власником фешенебельного пентхауса у Львові, а ще через місяць – ​уже його дружина купує ще одну квартиру у столиці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згідно декларації, нагадує «Чесно», борець із корупцією, який до депутатства заробляв на рік від 40 до 72 тисяч гривень, у 2013‑му році звідкись взяв та витратив невідомо на що понад 862 тисячі гривень.
«Звісно, такі витрати і дороге житло можна було б пояснити доходами сім’ї. Адже дружина нардепа – ​Олена Мосолова – ​приватний підприємець. Тільки от почала займатися пані Мосолова бізнесом лише у вересні 2013 року», – ​обурюються журналісти.

Згідно з витягу, дружина нардепа почала займатися ресторанним бізнесом та послугами харчування й через рік відразу заробила майже 380 тисяч. Успішним бізнес стає у рік, коли чоловік отримує мандат депутата Верховної Ради.
Також дружина нардепа – ​щасливий власник «Мерседеса» Е- класу, який нині можна придбати за 380 тисяч гривень.
Також нагадаємо, що телеканал ZIK заявляє про крадіжку бренду «Народний контроль».
Дмитро Добродомов та його прибічники для досягнення своїх політичних цілей намагаються використати назву відомого журналістського проекту, створеного телеканалом ZIK, кажуть тут. Тому медіа-холдинг ZIK вважає це шахрайством і прихованим рейдерством.

За матеріалами «Галки»

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності