Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

ЛІКВІДОВАНО ОСТАТОЧНО Миколаївський Чорноморський суднобудівний завод (ЧСЗ)

Згідно з рішенням Господарського суду затверджено ліквідацію ПАТ “Чорноморський суднобудівний завод” (ЧСЗ), розташованого в Миколаєві.

Підприємство було визнано банкрутом ще кілька років тому.

Ольга Протасова, ліквідатор ЧСЗ, зачитала звіт і повідомила, що ніякого майна у заводу не залишилося.

Все, що належало заводу, інвентаризували і продали, а виручені гроші пішли на погашення боргів кредиторам, а це 461,201 тисячі гривень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вся діяльність заводу-банкрута, включаючи господарську, підприємницьку і технологічну, завершена. З підприємства звільнені всі працівники.

Вимоги кредиторів другої черги задоволені частково, на 42%. Незважаючи на те, що грошей на погашення боргів перед кредиторами другої черги не вистачило, так як підприємство банкрут, борг вважається погашеним.

Протасова сказала, що у підприємства на рахунку 0 гривень, коштів і майна більше немає.

Нагадаємо: Завод відкрили в 1897 році. З тих пір на ньому побудували більше тисячі різних суден. З 2014 року він перебував у стані банкрутства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності