Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЛІНОЩІ БУВАЮТЬ РІЗНІ, але щоб вже так…

У Чорногорії в курортному селищі Брезна вже 21 день проходять змагання за звання найледачішого громадянина країни. Наразі залишилося семеро учасників з 21.

Про це пише Reuters.

Участь у змаганнях вирішили взяти 21 людина, проте, після понад 460 годин лежання залишилося лише семеро. Всі вони сповнені рішучості продовжувати змагатися та запевняють, що почуваються добре.

«Всі ми почуваємося добре, чудово, проблем зі здоров’ям немає, нас балують, залишається лише лежати», — розповіла учасниця Дубравка Аксич.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За умовами конкурсу, учасникам можна лежати, а стояти або сидіти заборонено. Раз на вісім годин учасників відпускають у туалет на десять хвилин.

Також учасники можуть читати, користуватися телефонами та ноутбуками.

«У нас тут є все, що нам потрібно, компанія чудова, час летить швидко», — поділився 23-річний Філіп Кнежевич.

Організаторка та власниця курорту Радоня Благоєвич розповіла, що перше змагання вирішила провести 12 років тому аби спростувати міф про те, що чорногорці — ледача нація.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Переможець цього конкурсу отримає 1000 євро.

Раніше компанія Warner Bros. Games. анонсувала створення нової гри та відкрила запис на перший закритий бета-тест Harry Potter: Quidditch Champions.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності