Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Ліс забрав життя двох водіїв і ледь не забрав життя копа та лісничих… (фото)

Двоє людей загинули транспортуючи ліс, загинули на Прикарпатті, а на Львівщині т.зв. “чорний лісоруб” підстрелив… поліцейського та двох лісничих… 

Як повідомили у пресслужбі поліції області, 20 травня близько 22.09 години у селі Шевченкове Вигодської територіальної громади з моста в річку впав лісовоз «КамАЗ».

У кабіні автомобіля перебували троє людей. Двоє з них: водій лісовоза – житель села Лолин Вигодської ТГ, 1979 року народження, та його пасажир – мешканець села Підліски тієї ж територіальної громади,1994 року народження, – загинули. Їхні тіла знайшли і витягнули з річки працівники пожежно-рятувальної служби. Ще один чоловік, 1991 року народження отримав травми і був госпіталізований.

За попередніми оцінками, водій «КамАЗа» не впорався з керуванням, що могло стати причиною перекидання. Справжню причину встановить слідство. На місці події працювали слідчі та криміналісти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А наступного дня після ДТП на Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який поранив поліцейського та двох лісничих.

Під час документування факту незаконної порубки лісу 19-річний мешканець Золочівського району стріляв у правоохоронців та співробітників лісгоспу з мисливської рушниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Поліцейський із проникаючим вогнепальним пораненням шиї госпіталізований, лісничі після огляду лікарів відпущені додому.

21 травня, близько 22.40, до поліції надійшло повідомлення від лісничих про те, що в одному з лісових масивів ДП “Бродівський лісгосп” виявлено підводу з колодами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У лісовому масиві неподалік села Лешнів правоохоронці виявили підводу з колодами дерев породи “сосна”.

Дослівно: “Близько 00.15, під час документування факту незаконної порубки лісу, з протилежного берега річки невідома особа здійснила постріли з невстановленої вогнепальної зброї, поранивши 20-річного співробітника поліції, а також двох лісничих – 34-річного майстра лісу та 49-річного інженера лісового господарства, співробітників Бродівського лісгоспу. Після цього зловмисник втік на мотоциклі“.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності