Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Літак із українцями із Казахстану прибув до “Борисполя”

Рейсовий літак із українцями та низкою громадян Казахстану прибув до міжнародного аеропорту «Бориспіль» із Нур-Султана. За даними МЗС, на його борту перебувають 33 громадянина України.

Пасажир Тамірлан повідомив Суспільному, що мав вилетіти з країни ще 6 січня, але його рейс перенесли. Він уточнив, що у Нур-Султані останніми днями було спокійно, проте ситуацію роздмухали – відключили інтернет, скасували рейси. Через це у людей почалась паніка. Пасажир зазначив, що в Алмати дійсно велися бої, і люди не можуть звідти вилетіти.

Раніше МЗС пояснило, що робити українцям, які опинилися у Казахстані. До посольства України звернулися 43 громадянина, які застрягли у цій країні. Усі вони – пасажири скасованих авіарейсів із Алмати та Нур-Сулатана.

У Казахстані з початку акцій протесту силовики затримали близько 6 тисяч осіб. В українському МЗС зазначили, що українців серед затриманих немає.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності