Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЛІТО БУДЕ… але бабине

У найближчий тиждень особливого тепла в Україні не буде.

Особливо холодними очікуються ночі, а вдень у більшості областей буде не вище +10°…+14°. Також періодично дощитиме. Однак ближче до вихідних температура трохи підвищиться, місцями стовпчики термометрів покажуть більш приємні +18°…+22°.

Так, тиждень в Україні почнеться з досить прохолодною і похмурої погоди. Місцями на південному заході, в Криму та на Донеччині пройдуть дощі. Найхолодніше буде в західних областях, лише +8°…+12°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +13°…+16°, лише в районі Кривого Рогу повітря прогріється до +17°.

8 травня в Україні буде похмуро і прохолодно / фото УНІАН

У вівторок, 9 травня, в Україні домінуватиме похмура погода, місцями з проясненнями. У більшості областей температура буде близько +11°…+ 14°, місцями на південному сході буде лише +8°…+ 11° й тільки на Закарпатті потеплішає до +17°. Також на півдні та південному сході очікуються дощі.

9 травня погода в Україні особливо не зміниться - буде прохолодно / фото УНІАН

У середу, 10 травня, дощі охоплять практично все Лівобережжя, а також більшість центральних областей. Температура триматиметься в межах +10°…+14°.

10 травня півкраїни накриють дощі / фото УНІАН

Наступного дня, 11 травня, температура в Україні підніметься на градус-два, а дощів стане менше. Протягом дня стовпчики термометрів у більшості областей покажуть +12°…+ 15°, а на Закарпатті повітря прогріється до +20°.

11 травня на Сході та в більшості центральних областей України очікуються невеликі дощі / фото УНІАН

Перед вихідними, 12 травня, в Україні стане ще трохи тепліше – близько +14°…+18°. Дощів в цей день не очікується.

12 травня в Україні буде сухо / фото УНІАН

На вихідних, 13 і 14 травня, погода в Україні продовжить стабілізуватися. До кінця тижня стовпчики термометрів підніматимуться до +18°…+ 22°, проте місцями пройдуть невеликі дощі.

13 травня погода в Україні продовжить стабілізуватися / фото УНІАН
14 травня місцями пройдуть невеликі дощі, але потеплішає до +18°...+ 22° / фото УНІАН

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності