Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Люди вимагали для педофіла-вбивці скасування мораторію і найлютішої смертної кари (відео+21)

На Одещині вбивця-гвалтівник 11-річної Дар’ї Лук’яненко Микола Тарасов отримав 15 років позбавлення волі, що, звісно, на думку більшості громадян є недостатнім. Люди вимагали скасування мораторію і найлютішої смертної кари для нього і йому подібних…

Тарасова було визнано дієздатним — він усвідомлював усі свої дії під час злочину. Моральну шкоду родичам загиблої оцінено в 800 тис. грн,.

 

Своє рішення — 15 років позбавлення волі — суд мотивував тим, що, виходячи з європейської практики, зловмисник має не тільки зазнати покарання, а й дістати можливість виправитися.

Також суд врахував молодий вік обвинувачуваного, відсутність шкідливих звичок і судимостей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Адвокат потерпілої сторони заявив журналістам, що оскаржуватиме вирок. Сім’я Лук’яненко вважає, що Тарасов має отримати довічне ув’язнення.

19 червня 2019 року поліція виявила тіло 11-річної Даші у вигрібній ямі на подвір’ї місцевого жителя. Того ж дня правоохоронці затримали 22-річного Миколу Тарасова.

Підозрюваний під тиском доказів зізнався не тільки в скоєнні жорстокого вбивства, але і спробі зґвалтувати дівчинку у своєму будинку.

У листопаді правоохоронці завершили розслідування справи та передали до суду обвинувальний акт стосовно Миколи Тарасова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, в залі суду Микола Тарасов показово намагався вчинити самогубство, яке називають бутафорним. Перед початком засідання він заявив, що не вбивав дівчинку.

Натомість люди вимагали від суду смертної кари для вбивці, на яку в Україні уже майже 30 років тому накладено мораторій, хоча і розстрілу, кажуть люди, для нього буде не достатньо.

А ось так ще зовсім нещодавно страчували на палі вбивць-педофілів у Пакистані (відео+21):

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності