Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Локдаун українським заробітчанам не є перешкодою

За першу добу 2021-го року кордон України перетнуло більше ніж 20 тисяч осіб – на 88,57% менше, ніж за 1 січня 2020 року. Причому 22 особам відмовлено у пропуску в Україну.

Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

За першу добу 2021-го року кордон держави перетнуло більше ніж 20 тисяч осіб. Причому як на в’їзд, так і на виїзд з України прямувало приблизно по 10 тисяч громадян. Під час заходів прикордонного контролю 22 особам відмовлено у пропуску в Україну, із яких – 16 потенційним нелегальним мігрантам“, – вказали у ДПСУ.

Також, як зазначається, було оформлено 4,3 тисячі транспортних засобів, із них в Україну прямувало на близько тисячу автомобілів більше.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Для порівняння у ДПСУ навели статистику за минулий рік  за першу добу 2020 року на кордоні було оформлено 175 тисяч осіб та близько 30 тисяч транспортних засобів.

Не пропущено майже 90 осіб та 22 потенційних нелегальних мігранти.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності