Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Лоукост Windrose припиняє польоти з Києва до Ужгорода, а також до Чернівців

У компанії повідомили, що рейси Київ-Миколаїв призупинено через низький попит на цей маршрут, а в Ужгород та Чернівці через можливі проблеми з польотами в зимовий час.

Windrose («Роза Вітрів») з 9 листопада призупинить польоти трьома внутрішніми маршрутами, які пов’язували Київ з Миколаєвом, Ужгородом та Чернівцями, повідомила PR-менеджер авіакомпанії Ірина Левенко. Пише Avianews.

«Windrose провела комплексний аудит аеропортів Ужгород та Чернівці та надала рекомендації керівництву для покращення технічних факторів, що впливають на виконання рейсів у зимовий період. Як тільки усі зауваження усунуть, ми відновимо рейси», – пояснила представник Windrose.В авіакомпанії не уточнили, про які фактори йдеться. Це може стосуватися як роботи аеронавігаційної та світлосигнальної систем, так і техніки, яка потрібна для обробки та прибирання смуги. У першому випадку рейси можуть скасовуватися через погану видимість у туман, у другому — якщо аеропорт не зможе прибирати сніг на аеродромі або обробляти смугу реагентами.

Раніше Windrose вирішила призупинити на невизначений час польоти маршрутом Київ-Кривий-Ріг з комерційних причин.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З урахуванням цих змін у зимовий час внутрішня мережа авіакомпанії включатиме п’ять маршрутів. Вона літатиме з Києва до Львова, Івано-Франківська, Дніпра, Запоріжжя та Харкова.

Проте, навіть після скорочення мережі Windrose залишається найбільшим гравцем на ринку внутрішньоукраїнських перельотів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності