Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Луганщина: поблизу Сєвєродонецька зафіксували новітні системи ППО окупантів.

Повномасштабна війна Росії проти українського народу триває вже – 120- ту добу.
На Сєверодонецькому напрямку агресор вів штурмові дії у північних, південних та східних районах міста Сєверодонецьк. Противник завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Верхньокам’янка, Сєвєродонецьк та Сиротине.
Наразі російські окупанти контролюють значну частину Сєвєродонецька, але ризику оперативного оточення гарнізону Сєвєродонецька та Лисичанська на сьогодні немає.
За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ “Права Справа”, російські загарбники стягують в район Сєвєродонецька сучасні системи ППО.
Зокрема, йдеться про зафіксовану місцевими джерелами “Права Справа” передислокацію окупантами в район бойових дій зенітно-ракетного комплексу С-300В4.
Цей комплекс здатен забезпечити ураження різних аеродинамічних і балістичних цілей на дальності до 400 км і висотах до 30-35 км.
С-300В4 призначений для захисту військ на марші, в районах дислокації і на полі бою. Він забезпечується самохідним гусеничним шасі, на якому монтується все необхідне обладнання. До складу системи протиповітряної оборони входить командний пункт, радари різного призначення, самохідні пускові установки і пускові установки, а також ЗРК декількох типів.
Використовуючи ракети різних типів, С-300В4 може вражати аеродинамічні цілі, такі як літаки або засоби ураження, на дальності до 400 км.
Країна-окупант позиціонує свої ЗРК С-300 як невразливий елемент ППО. Утім під час війни у Нагірному Карабаху Азербайджаном були надані докази знищення установки С-300. Варто зазначити, що для знищення комплексу застосовувався безпілотник-камікадзе розробки середини 2000-х років.
Варто зауважити, що передислокація в район бойових дій зенітно-ракетного комплексу С-300В4 пов’язана з успішними ударами ЗСУ по тилових базах противника в районі Красного Луча (Хрустальний) та Попасної.
Координати тилових баз противника були надані ЗСУ місцевим рухом спротиву.
За інформацією ISW, російські системи протиповітряної оборони на сході України обмежують ефективність українських безпілотників, саме тому ЗСУ скоротили повітряні операції до 20-30 вильотів на день.
Як повідомлялося раніше, підтвердилась інформація “Права Справа” про застосування російськими окупантами важкої вогнеметної системи ТОС-1А “Солнцепек”, САУ “Малка”, систем дистанційного розмінування УР-07 та БМПТ “Термінатор”.
Збройні сили України дають відсіч ворогу! Ми – під надійним захистом наших військових. Зберігаємо спокій і віримо в ЗСУ!
І головне – віримо в нашу перемогу!

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності