Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЛУКАШЕНКО ВЧИТЬСЯ НА ПРИКЛАДІ УКРАЇНИ

Сумний досвід України показав Лукашенкові, що в нинішній ситуації Білорусі потрібна боєздатна армія, яка зможе протистояти агресору.
Президент Білорусі Олександр Лукашенко нагадав, що раніше висловлювалися думки, що Білорусі за прикладом ряду інших країн необхідно практично відмовитися від власної армії. «Виявляється, вона нам потрібна. І слава Богу, що ми, наскільки могли, йшли в ногу з останніми подіями. Ми свою армію весь час вдосконалюємо залежно від того, які локальні війни відбувалися на нашій планеті», – підкреслив глава білоруської держави.
«Ми не агресори, ми воювати ні з ким не хочемо. Але, якщо хтось поткнеться, ми повинні бути готові нанести цьому агресору неприйнятних втрат. Це тільки оборонна доктрина», – заявив Олександр Лукашенко.
Президент нагадав, що доручив модернізувати десять літаків для потреб Військово-повітряних сил Білорусі. «Потім, мабуть, ще десять, коли ви зробите ці. Але ВПС ми повинні тримати в справному стані, щоб не повторився сумний досвід наших братів – українців. Коли треба було воювати, а виявилося, що нема армії, – сказав Президент. – Начебто 250 тис, як мені Янукович говорив, у нього багнетів було рік тому. А коли дійшло до діла – армії нема», – додав він.
За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності