Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Луцький терорист-семінарист: “Побудували офіси та називають їх церквами”

Максим Кривош, який два дні тому захопив рейсовий автобус “Краснилівка-Берестечко” з пасажирами у центрі Луцька розповів, що попередньо планував захопити не автобус, а собор. Про це терорист озвучив вчора, 23 липня, під час судового засідання.

Терорист розповів, що два місяці проходив навчання у духовній семінарії Свято-Троїцького кафедрального собору.

Навчався я у духовній семінарії. А там таке, що не дай Боже комусь побачити. Бог – це твоя совість, а більше Бога немає ніякого. Він живе у тобі. А всі вони зробили бізнес, побудували офіси та називають їх церквами“, – розповів Кривош.

За його словами, попередньо він планував захоплення собору, а не автобуса, проте передумав.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Хотів захопити собор Святої Трійці, бо я там навчався у семінарії, і там побачив те “бл**ство”. Хотів зробити показовий перформанс. Саме у цьому соборі, бо я з нього розпочинав, і хотів там знайти правду, а тепер я хотів зі своєю правдою туди повернутися. Але завадив карантин“, – зазначив терорист.

Нагадаємо, що у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулося засідання щодо обрання міри запобіжного заходу терористу Максиму Кривошу (“Плохой”), який 21 липня впродовж 12 годин утримував у заручниках пасажирів рейсового автобуса “Берестечко-Краснилівка” та погрожував підірвати його, якщо президент Зеленський не виконає його умови.

Терористу обрали міру запобіжного заходу. Його взяли під варту на 60 днів, до 18 вересня включно. Рішення прийняв Луцький міськрайонний суд сьогодні, 23 липня.

Зазначимо, що після затримання терориста Максима Плохого у Луцьку міністр Арсен Аваков повідомив, що терорист готувався до операції не один – у нього є спільники, деякі з них вже затримані:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Його спільники затримані, буквально пару годин назад його товариша в Харкові затримали. Він з ним мав ділові контакти. Там взяли кілька одиниць зброї, патронів, вибухівки“, – сказав Аваков на брифінгу.
Він неврівноважена людина. Він намалював свій світ в голові, придумав помсту цьому світу і сформулював якісь тези“, – зауважив міністр внутрішніх справ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності