Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЛУЦЕНКО ТРІШКИ ЗБРЕХАВ ЧИ МИ ЧОГОСЬ НЕ ЗНАЄМО?

Голова фракції БПП «Солідарність» у парламенті вважає франківського нардепа безпринципним за його поведінку.
Про це народний депутат Юрій Луценко заявив під час прес-конференції для ЗМІ у відповідь на запитання щодо виходу з фракції БПП івано-франківського нардепа Олександра Шевченка.

«Знаю Олександра Шевченка по роботі в парламенті, а дізнався про його вихід з фракції через Facebook. Я ніколи не звинувачую тих депутатів, які виходять з фракції в тому, що вони продалися. Ми вільна фракція вільних людей. Людина може кардинально змінити свої погляди і навіть вийти з фракції – ​це допускається. Звичайно – ​це не красить депутата», – ​підкреслив Луценко.

За словами політика, з фракції БПП вийшло кілька депутатів, які так, чи інакше пов’язані з олігархом Ігорем Коломойським.

«Але те, як це зробив Олександр Шевченко, мене зачепило найбільше: дочекавшись, поки наближені до нього структури виграють половину тендерів на ремонт доріг Карпатського регіону і поки отримає ті гроші. Звичайно, фракція не впливає на тендери, але він очевидно вирішив підстрахуватись. А потім написав у Фейсбук про свій вихід, бо «керівництво у фракції зрадники». Так, це напевно я відпочивав в Ізраїлі, коли всі були на Майдані, так, це напевно мій син був в Італії, коли всі стояли під Донецьким аеропортом. Так, це певно я лизав Януковичу в Буковелі, доки він сидів у тюрмі», – ​зіоронізував Луценко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами народного обранця, незважаючи на свою заяву, Олександр Шевченко зранку підійшов до нього, щоб привітатись.

«Він прийшов у парламент і простягнув мені для вітання руку. Я його й запитав, чого ти, мовляв, вітаєшся зі зрадником України. Але він швидше за все, він не лише сам не писав свій пост у Facebook – ​він його навіть не читав. Тому маю всі підстави вважати його безпринципним», – ​резюмував політик.

Джерело: Галка

P. S. Від Редакції «ЗЛ» зауважимо, досі було відомо, що президент-утікач Віктор Янукович жодного разу у житті не відвідував «Буковель». Натомість журналісти на цьому гірському курорті після Революції Гідності неодноразово фіксували різноманітних утікачів, які на той момент перебували у «розшуку». Це і екс-голову НБУ, а нині радника Президента Степана Кубіва і легендарного ректора Мельника. Бачили тут на відпочинку навіть бойовиків ЛНР/ДНР.
То, можливо, Юрій Луценко щось знає таке про сучасні пересування Януковича таке, чого нам, пересічним громадянам ще не відомо, і Янукович десь таки зважився інкогніто відвідати Україну, а за одне й Буковель? Так би мовити – ​виправити давню помилку й подивитися на легендарний курорт?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності